“Patutla Anak Dia Cantik..”- Foto Mak Zahirah Macwilson Tul4r Jadi Tumpuan Memang Cantik

Siapa sangka, gara-gara pelakon terkenal Zahirah MacWilson memuat naik foto ‘maknya’ di Instagram membuatkan ia menjadi tumpuan ramai peminat di ruangan k0men malah menerima lebih 5000 likes dalam beberapa minit sahaja.

Mana taknya, n3tizen merasakan kecantikan Zahirah sangat serupa dengan maknya itu apabila dia berkongsi beberapa foto.

I miss my mum. Menurut Zahirah, dia sudah hampir 7 bulan tidak berjumpa maknya kerana sibuk dengan kerja. Maknya itu difahamkan berada di Perth.

“I miss my mum almost 7 months tak jumpa. Habis shoot je kakak balik Perth okay mum. Love you lots,” ujarnya di Instagram.

Ini antara komen n3tizen yang teruja melihat kecantikan mak Zahirah yang ditinggalkan di ruangan komen apabila netizen merasa ‘patutlah Zahirah cantik, maknya cantik sangat’.

Mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi.. Cantik mummy!!

Patutla anak dia cantik..

Sumber: Zahirah Macwilson via himpunanceritalawak

Dalam artikel lain berkaitan Zahirah dan Aiman. “Aiman, Zahirah temui kejujuran dalam hubungan”

Aiman dan Zahirah mula menjadi perhatian apabila masing-masing secara terbuka berkongsi gambar berdua di laman sosi4l. AKTOR terkenal, Aiman Hakim Ridza tidak lagi menyembunyikan kisah cintanya dengan pelakon Zahirah MacWilson

Secara terbuka di laman Instagram peribadinya, Aiman berkongsi fasa-fasa manis yang sedang dilaluinya dengan pelakon itu. Bahkan, pelakon tampan itu juga mengakui, hubungannya dengan Zahirah berlandasakan kejujuran.

“Setiap apa yang kita lakukan perlu jujur dan saya ikhlas dengan apa yang saya buat. Jika ditanya mengapa saya memuat naik gambar kami berdua di Instagram sebelum ini, ia kerana hubungan saya dan Zahirah (MacWilson) jujur,” kata Aiman seperti dilaporkan portal Berita Harian.

Aiman bagaimanapun, enggan mengulas lanjut ketika ditanya bilakah hubungan cinta dengan Zahirah mula berputik. Zahiran turut sependapat dengan Aiman bahawa dia juga sangat jujur dalam hubungan itu selain berpendapat kekasihnya itu merupakan jejaka terbaik yang ditemuinya.

“Kami masing-masing menemui yang terbaik. Seperti Aiman, saya juga jujur dalam hubungan ini,” kata Zahirah lagi. Pasangan Aiman dan Zahirah mula menjadi perhatian apabila masing-masing secara terbuka berkongsi gambar berdua di laman sosi4l.

Kedua-duanya memberi bayangan sedang menjalin hubungan mesra. Aiman dan Zahirah juga tidak lagi menyembunyikan kemesraan mereka apabila mula tampil berdua di khalayak. Sumber astroawani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *