Sangat Cantik Sampaikan Baru Umur Sebelas Tahun Tapi Dah Ada berjuta Followers

Fitrah manusia menyukai kecantikan dan inginkan kecantikan. Cantik itu adalah anugerah. Namun, percaya atau tidak, cantik itu juga sebenarnya merupakan satu ujian. Tetapi perlu diingat bahawa cantik itu adalah amat subjektif. Barangkali ada yang memiliki wajah cerah dan licin tetapi tidak nampak seri, barangkali ada pula yang gelap dan biasa sahaja tetapi begitu manis dipandang.

Sini admin share kan kisah kanak-kanak tercantik ni. Bukan saja cantik malah mempuyai ramai peminat di serata dunia. Memang siapa tengok dia akan terpukau dengan kecantikan dan keayuan wajahnya itu.

Inilah yang orang panggil, ‘Awak memang lawa sejak dari kecil eh?’. Buktinya ialah budak perempuan berumur 11 tahun ini memiliki paras rupa yang sangat jelita mengalahkan orang dewasa. Mungkin kisah mengenai Ella Gross ni dah vir4l tak lama dulu, tapi dia telah divir4lkan sekali lagi oleh warga Tw1tter yang muat naik posting mengenai kecantikan anak muda ini sehingga mendapat 11,000 retweets.

Tengok posting kat bawah. Lawa bebenor aih budak ni! Semoga future daughter i cantik macam Ella walaupun i tak cantik- Sumber tw1tter

“Kembar Jennie BLACKPINK”. Kalau korang amati wajah Ella ni lama-lama, dia sebenarnya ada iras-iras ahli kumpulan Kpop terkenal, Jennie BLACKPINK tau! Perkara ni bukan admin je perasan, netiz3n lain pun mengaku kesamaan wajah mereka berdua. Sumber dari Tribunnews

Malah menurut sumber n3tizen, Ella dan kumpulan BLACKPINK ni memang agak rapat sebenarnya sebab gadis muda ni berada di bawah label YG Entertainment sama dengan BLACKPINK. Patutlah lawa.. Ibu orang Korea, bapa orang Amerika!

Bagi yang masih tak tahu siapa Ella Gross, gadis yang memiliki hampir 3 juta followers di Instagram ni mula ambil job modelling semenjak dia berusia 2 tahun lagi. Bapanya yang berasal dari Amerika dan ibunya pula dari Korea membuatkan Ella memiliki paras rupa yang menawan dan unik dari gadis-gadis seusianya. Sejak vir4l di media sosi4l, dia telah dipanggil untuk menjadi model bagi brand terkenal dunia seperti GAP dan Levi’s.

Alahai… kalau min ni pregnant, hari-hari min belek muka Ella ni tau! Teringin jugak nak anak berwajah kacukan Korea. Hiks! sumber dari lobakmerah. Semoga kehidupan nya sentiasa baik dan dijauhi perkara jahat kerana orang cantik ni banyak mata memandang. Tak gitu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *