‘Saya penat dengan c4cian & m4kian n3tizen’ – Gara-gara Aliff Aziz buat hal, Aliff Syukri terima tempiasnya

Baru sebentar tadi, usahawan kosmetik, Datuk Aliff Syukri memuat naik video terbaru di Instagramnya yang memohon n3tizen tidak mengaitkan kontrov3rsi yang melanda Aliff Aziz dengan dirinya.

Menurut Aliff Syukri, sejak kontrov3rsi itu mula menjadi bualan n3tizen, dia juga turut mendapat tempias c4ci m4ki di akaun media sosi4lnya.

“Korang tahu beza tak orang ye? Tolong jangan salah kom3n kat page orang lain.

“Disebabkan ramai orang kom3n, jadi saya bagi penerangan pada semua. Cuba tengok gambar betul-betul kan, berbeza hidung, gigi, mata semua.

“Ini Aliff Aziz, ini Aliff Syukri. Ini Aliff Aziz, ini Aliff Syukri. Ini Aliff Aziz, ini Aliff Syukri. Korang tahu tak membezakan antara Aliff Aziz dengan Aliff Syukri?

korang tau beza tak org ye?? tolong jgn salah kom3n kat page org lain . . disebb ramai orang kom3n jadi saya bagi penerangan pada semua.. jom saya ajar ini perbezaan sya dan aliff aziz… cuba tengok gambar betol2 kan berbeza hidung,gigi, mata smuaa ….

saya buat video kerana penat dengan c4cian dan m4kian natizen setiap kali posting saya… hmm doakan baik2 utk beliau… . . tag kawan korang yg selalu confius ni😞

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on May 14, 2019 at 6:15pm PDT

“Saya doakan Aliff yang ini, semoga berbahagia hingga ke jannah. Jangan kecam orang jangan kutuk orang, kalau kena kat batang hidung sendiri, baru korang tahu. Doa yang baik-baik sahaja.

“Saya buat video kerana penat dengan c4cian dan m4kian n3tizen setiap kali posting saya.. Hmm.. doakan baik-baik untuk beliau,” katanya. sumber thereporter

Artikel berkaitan ‘Seorang anak kembar Aliff Syukri gagal diselamatkan’

Shahida menerusi laman Instagramnya yang turut menyatakan bahawa seorang lagi bayi sihat dan berada dalam keadaan baik.

KUALA LUMPUR – Salah seorang anak kembar dalam kandungan isteri pengusaha kosmetik, Datuk Aliff Syukri Kamarzaman gagal diselamatkan apabila disahkan gugvr oleh doktor.

Berita itu diberitahu oleh Datin Shahida Abd Rashid menerusi laman Instagramnya yang turut menyatakan bahawa seorang lagi bayi sihat dan berada dalam keadaan baik.

“Alhamdulillah, seorang daripada anak kembar saya dapat diselamatkan dan sudah mempunyai degupan jantung. Saya redha dengan kehilangan seorang lagi kembar tapi dalam masa sama turut bersyukur kerana Allah masih beri peluang kepada kembar kedua untuk terus hidup dalam r4him saya,”katanya lagi.

Tambah Shahida yang sedang hamil lima minggu, dia menerima ujian kegvguran ini kerana tahu masih ramai lagi wanita di luar sana yang belum merasai nikmat hamil.

“Apalah sangat ujian saya ini. Saya sudah ada ramai anak cuma teringin kembar sahaja. Allah sudah kabulkan dan sekarang Allah tarik balik. Dapat selamatkan seorang pun saya dan suami sudah sangat-sangat bersyukur,”ujarnya lagi.

Terdahulu, Shahida dimasukkan ke hospital pada hari Selasa lalu selepas mengalami pend4rahan yang melampau dan mengakibatkan kegvguran seorang daripada anak kembar dalam kandungannya. Sumber kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *