Tak cukup gambar semalam, Hari ini gambar tidur pula tersebar

Mengutip artikel daripada OMM, bertajuk’Did4kwa ‘check in’ hotel, gambar tidur Aliff Aziz & budak s3ksi tersebar?’. Aduhh. Nampaknya berpanjangan kes membabitkan Aliff Aziz ni.

Rakyat semua pun dah terkejut dengan gmbar semalam. hari ini tersebar pula gambar lebih int1m. Tah gambar apa pulak esok ni.. Dah la bulan baik tapi boleh pula isu ni timbul sekarang. Jom baca artikel tersebut.

Tidak cukup dengan gambar yang dipercayai mirip Aliff Aziz tanpa memakai baju bersama seorang remaja perempuan, tiba-tiba sekeping lagi gambar menjadi tular di laman media sosi4l.

Gambar yang did4kwa kelihatan Aliff sedang tidur bersama gadis yang dikenali sebagai Nismell itu dimuat naik oleh seorang individu beserta kenyataan balas terhadap remaja tersebut.

Difahamkan, gadis berasal dari Sarawak itu cuba untuk menafikan dan seolah-olah menjadi m4ngsa keadaan terhadap kontr0versi tersebut. “Kau ni tak layak dipanggil manusia. Member2 rapat kau semua sokong yang kau tu kononnya dif1tnah. Kau tu beria minta maaf sana sini.

“Siapa nak percaya kau bod*h? Ni gambar tidur kau dengan Aliff Aziz, apa lagi kau cuba nak nafikan? katanya. Gambar tersebut ditujukan kepada kepada Aliff dan Nismell dengan meletakkan nama akaun Instagram masing-masing.

Minta maaf bagai, ni apa?

Walau bagaimanapun menurut salah seorang rakannya, remaja berkenaan baru sahaja berusia 16 tahun dan bukan 17 tahun seperti yang dikhabarkan sebelum ini.

Umur kau baru 16!

Sumber : Nismell via OMM

Nampak nya makin p4rah pulak isu ni ya,, Mana aliff aziz? kenapa berdiam diri dan biarkan benda ini terus tersebar dan berlarutan. Harap dia dapat segera bertindak. Jangan la sampai maruah keluarga pun tercem4r lebih lama. Kesian Mereka. Sekian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *